Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@17:34:13 GMT

کدام صبحانه سیر کنندگی بیشتری دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۳۱۹۲۶

کدام صبحانه سیر کنندگی بیشتری دارد؟

 محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه منظور از نمایه قند خون توانایی هر غذا در افزایش قند خون است، اظهار کرد: قند‌های ساده (شکر، آبمیوه، مربا و عسل) و غلات تصفیه شده مانند: نان سفید و ماکارونی نمایه گلیسمی بالایی دارند؛ یعنی به سرعت قند خون را بالا می‌برند و حس خیلی خوشایندی ایجاد می‌کنند، ولی به همان سرعت هم افت قند را در افراد ایجاد کرده و باعث می‌شوند فرد احساس گرسنگی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: افراد اگر تمایل دارند در طول روز کمتر احساس گرسنگی کنند باید مواد غذایی با نمایه کمتر مانند: سبزیجات و غلات کامل را انتخاب کنند. همچنین هر میزان که مواد غذایی فیبر و سبوس بیشتری داشته باشد نمایه کمتری خواهد داشت و سیر کننده‌تر خواهد بود.
کدام صبحانه سیر کنندگی بیشتری دارد؟

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد برای اینکه بتوانند در طول روز فعالیت بیشتری داشته باشند و در پی آن کمتر احسا س. گرسنگی کنند، می‌توانند در وعده صبحانه از نان لواش، پنیر، گردو، خیار و گوجه به همراه چای مصرف کنند. همچنین مصرف نان لواش، تخم مرغ، زیره، چای و یک قاشق مربا خوری عسل صبحانه کامل و مفیدی است.


او ادامه داد: مصرف خیار و گوجه در وعده صبحانه باعث پایین آمدن نمایه گلیسمی کل صبحانه می‌شود و مدت طولانی تری انسولین فرد بالا می‌ماند.
انوشه ادامه داد: عسل دارای نمایه گلیسمی فوق العاده بالایی است و باعث می‌شود افت قند خون شدیدی در افراد به وجد آید؛ در نتیجه افراد نباید در مصرف آن زیاده روی نکنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صبحانه موادغذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش‌های مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ به دولت در مورد سهمیه‌بندی بنزین پیشنهادی ارائه کرد که بر اساس آن دولت باید از خردادماه سال آینده به سرپرست خانوارهای فاقد خودرو به ازای هر نفر، ماهانه ۱۵ لیتر سهمیه بنزین اعطا کند که این سهمیه از محل حذف سهمیه خانوارهای دارای سه خودرو و بیشتر تامین می‌شود.

ایلنا نوشت: فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشورهای دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالاها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902069

دیگر خبرها

  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • کدام فلفل‌ها از همه تندتر هستند؟
  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند