Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از ایل بانو، تلخی‌های زندگی برخی‌ها هیچ‌گاه پایانی ندارد گویا قرار است این افراد برای همیشه با تلخی و نداری و فقر زندگی خودشان و بچه هایشان را به پایان برسانند این افراد نه برای زندگی کردن بلکه برای زنده ماندن تلاش می‌کنند.
فقر و نداری این روزها گریبان‌گیر خیلی از مردم این استان و مردم کشور است وضعیت اقتصادی برخی از افراد مناسب نیست و در وضعیت بسیار ناراحت کننده‌ای زندگی می کنند به گونه‌ای که وقتی داستان زندگی‌شان را می بینی و یا می‌شنوی قدر زندگی خودت را می‌دانی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کودک یک ساله‌ای که به جای خوردن شیر مادر باید آب قند بخورد و کودکان چهار ساله و هفت ساله ای که باید نان خشک جلوی گوسفندان همسایه شان را خیس کنند و به عنوان یک وعده غذایی استفاده کنند.
مادری که جلوی سؤال فرزند هشت ساله‌اش سکوت می کند وقتی می پرسد چرا ما نمی‌توانیم مثل بقیه زندگی کنیم چرا نمی‌توانیم مثل فلان هم کلاسی ام خوب لباس بپوشیم و غذای خوب بخوریم.
اینها قصه نیستند بلکه بخشی از زندگی خانواده ای 6 نفری است که در خانه‌ای چند متری با دادن ماهانه 500 هزار تومان کرایه زندگی می‌کنند و مسئولان به جای کمک کردن با چند خبرنگار برای گرفتن عکس یادگاری به خانه شان می روند وعده و شعار پیگیری می دهند.
ماها می گذرد و نه خبری از مسئول می شود و نه وعده ها این خانواده 6 نفره می مانند با چشم انتظاری از وعده مسئولانی که قرار بود کاری کنند و هنوز خبری نشده است شاید فراموش کرده اند چه وعده هایی دادند.
این مادر وقتی می بینید به جای دادن شیر به کودکش باید آب قند و گاهی آب بدهد و به جای دادن یک غذای گرم به سایر بچه ‌ای قد و نیم قدش باید نان جلوی گوسفندان همسایه را خیس کند و به آنها بدهد دیگر توانی برای زندگی کردن ندارد.
این مادر جوان شرایط سخت زندگی اش را در یک جمله برای خبرنگار این پایگاه خبری خلاصه گفت اینکه سخت می‌گذرد این یک جمله عمق درد یک مادر است که گرسنگی و آوارگی فرزندانش را می بیند.
این مادر گاهی چشمانش را می بندد تا شاید از این خواب تلخ بیدار شود اما این خواب تمامی ندارد خواب هم در مقابل این فقر و نداری کمر خم کرده و نمی‌تواند رویاهای شیرینش را نصیبشان کند.
مادر جوان می گوید: هر چند ما به کمک نیاز داریم اما حاضر نیستیم در قبال این کمک ابرویمان به خطر بیفتد بهزیستی قول کمک و پیگیری داد اما هنوز کاری انجام نداده است و راه به راه از همسایه‌ها از فقر ما می پرسد این آبرو ریزی را نمی‌خواهیم.
این مادر جوان با کودکان و قد و نیم قدش سختی‌های زیادی را تاکنون تحمل کرده اینکه این سختی‌ها تا کی می‌خواهند ادامه پیدا کنند خدا می داند اینکه چه کسی حاضر است به این زن جوان و کودکانش کمک کند خدا می داند.
مسئولان بدانند مردم این استان و این کشور سیاست نمی‌خواهند اقتصادشان را سر و سامان دهید گرانی را کنترل کنید اشتغال را حل کنند تا خانواده‌ای اینگونه زجر و سختی نکشند.
این مادر می‌گوید: هیچکس کاری نمی کند ماهانه 500 هزار تومان کرایه می دهیم یک شب بچه هایم به دلیل خوردن نان خشک گوسفندان همسایه تا صبح دلشان درد می کرد.
این مادر رنج کشیده حرف‌های زیادی برای گفتن نداشت تنها درخواست کمکی داشت که شاید بتواند برای یک بار هم که شده غذایی گرم و یا لباسی گرم و نو برای بچه‌هایش بخرد و دیگر در برابر سؤال فرزندش سکوت نکند.
برای حفظ آبروی این خانواده از آوردن اسم، فامیلی و آدرس خودداری شده است هر کس قصد کمک به این خانواده را داشته باشد می‌تواند مبلغ مورد نظرش به هر اندازه که باشد به شماره کارت 6037991827381611 انتقال دهد که بعد از انتقال مبلغ مورد نظر به حساب این خانواده انتقال داده می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۶۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند

زهرا ابراهیمی   با بیان اینکه این رویداد جایزه جوانی جمعیت یک رویداد فرهنگی اجتماعی شناخته می‌شود، تصریح کرد: دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت در هفت بخش خانواده، رسانه، سازمان های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان با هدف فرهنگ‌سازی افزایش جمعیت، همزمان با روز جوانی جمعیت در ۳۰ اردیبهشت ماه امسال در سطح ملی و استانی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نحوه شرکت در این رویداد افزود: امکان شرکت همزمان متقاضیان در هر ۲ سطح استانی و ملی فراهم شده که مهلت ارسال آثار تا ۱۵ اردیبهشت تمدید شد و علاقه مندان می توانند از طریق وبگاه رویداد به نشانی www.jameyat.ir در این رویداد شرکت کنند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان کاهش مستمر نرخ باروری و خطر سالخوردگی جمعیت و تاثیر این مساله بر روی اقتصاد کشور را علت اصلی تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانست و گفت: با توجه به نقش سرمایه انسانی در توسعه و پیشرفت ضرورت دارد تمامی ارکان جامعه اعم از گروه‌های مردمی و دولتی با تعامل و هم‌افزایی در مسیر جوانی جمعیت گام بردارند.

وی تاکید کرد: موضوع جمعیت جوان به عنوان مولفه اصلی تمامی جوامع در سال‌های متمادی در کشور مغفول واقع شده و سیاست‌های اشتباه فرزند کمتر، زندگی بهتر شرایط کنونی را رقم زده است.

ابراهیمی ادامه داد: افزایش جمعیت متاثر از عوامل مختلفی است اما عامل فرهنگی و توجه نکردن توجه به سالمندی جمعیت و آگاهی نسبت به مخاطرات جامعه بویژه سالمند از مهمترین عوامل به شمار می رود.

وی گفت: با توجه به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانواده‌ها و اثرات منفی سالمندی و پیری جمعیت طی سال‌های آینده باید اقدامات لازم برای فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت کاهش تجرد زیستی، رشد ازدواج و فرزندآوری صورت گیرد و این مهم با آگاهی بخشی به آحاد جامعه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی قابل حصول است.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: در شرایط کنونی نرخ باروری کلی استان به نسبت کشور در شرایط نسبتا مطلوبی قرار دارد اما نکته حائز اهمیت سیر نزولی نرخ باروری در یک دهه اخیر در استان است که چنانچه تدبیر نشود احتمال آن می رود که در سال‌های آینده این منطقه نیز در شرایط بحرانی سایر استان‌ها قرار گیرد.

وی تقویت هویت مادری، تحکیم خانواده و تقویت نشاط درونی خانواده و تعریف خانواده اصیل، آسیب تک فرزندی و ترویج ازدواج را از جمله اهداف مهم در زمینه جوانی جمعیت عنوان کرد و گفت: موضوع جمعیت باید به یک اولویت در تمام بخش‌ها تبدیل شود.

ابراهیمی تاکید کرد: همچنین در کنار جمعیت جوان اقداماتی همچون ترویج شیوه‌های فرزند پروری، گفتمان بین نسلی و تحکیم خانواده از جمله سرفصل‌های آموزشی است که در دستورکار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند